Politisk samarbejde og ambitiøst lederskab.

Når jeg stiller op som borgmesterkandidat, er det, fordi jeg har ambitioner for, hvor Ringsted skal hen.

Jeg tror på, at vi som kommune har et større potentiale, end hvad vi lige nu udfylder.

Vi har en unik beliggenhed midt på Sjælland, og med gode tog- og motorvejsforbindelser, skøn natur og en historisk gammel by er rammerne sat for, at vi kan blive Sjællands smørhul med en sund økonomi, et stærkt lokalt erhvervsliv, en stor jobskabelse, en stærk kernevelfærd og en lav skatteprocent.

Vi skal turde sigte højere, når det kommer til, hvor vi som kommune skal hen, og vi skal ikke finde os i at blive kørt over, når vi eksempelvis taler sundhedstilbud i Region Sjælland.
Jeg mener stadig i dag, at et supersygehus skulle have ligget i Ringsted. Vi ser gentagne gange, at Ringsted bliver sprunget over, når det handler om sundhedstilbud. Det samme gør sig gældende, når vi taler tryghed inden for politiet. Ringsted har ikke noget fast udkørende politi på vores politistation, det mener jeg er en katastrofe.

Det er sager som disse, hvor det ikke afgøres lokalt i byrådet, hvad Ringsted Kommune skal have, men hvor det er den politiske ledelse og borgmesteren, der kan præge Christiansborg, pressen og lobbyorganisationer til, at Ringsted bliver hørt.

Det er den linje, jeg står for.
Større ambitioner og Ringsted først.

Politisk samarbejde, gode relationer og kompromiser i forhandlingslokalet.

Vi politikere kan være uenige om mange ting, og der skal der være plads til, at bølgerne kan gå højt. Der er trods alt forskel på, om man er SF’er eller Konservativ.

Men ansvarlige politikere finder kompromiserne og løsningerne i samarbejde.
Det er i hvert fald den linje, jeg står for. Samarbejde. Jeg er bedst i forhandlingslokalet, hvor jeg arbejder for de ting, jeg tror på, og hvor vi finder løsninger sammen for borgerne i Ringsted Kommune.

Samarbejdet blandt politikere er vigtigt, og det er for mig vigtigt at holde et tæt forhold til de politikere, man skal finde løsninger sammen med, når de store beslutninger skal træffes. Jeg har i min tid i politik altid forsøgt at gå efter bolden og ikke manden, og jeg føler, at jeg kommer godt ud af det med alle politikere i Ringsted Byråd.