Hvem er jeg

Jeg er Folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i hele Region Sjælland.

Jeg er uddannet finansøkonom, og jeg arbejder til dagligt i den finansielle sektor. Ved siden af er jeg 2. Viceborgmester og formand for den konservative byrådsgruppe i Ringsted Kommune. 

Jeg bor på en lille gård lidt uden for Ringsted sammen med min kæreste og vores skønne golden retriever Wilma, og så har vi heste.

Jeg er familiemenneske og holder meget af at bruge min fritid sammen med min familie.

Jeg vil fortsætte som byrådsmedlem og gruppeformand i Ringsted Byråd. Det vil jeg både gøre før og efter folketingsvalget. Til gengæld vil mit fuldtidsarbejde i banken blive skiftet ud med folketingsarbejdet på Christiansborg, såfremt jeg skulle være så heldig at komme ind.

Jeg er konservativ

Jeg er konservativ. Jeg elsker min familie. Jeg elsker mit land.

Jeg holder af vores danske traditioner, og jeg tror på, at vi lever i et helt unikt land, som vi skal passe godt på og værne om.

Jeg ønsker et samfund, hvor vi giver plads til, at de med overskud og ressourcer kan udfolde sig, og et samfund, hvor vi hjælper vores udsatte borgere.

Fritid, familie og livet på landet

I min fritid, som der desværre ikke er nok af med fuldtidsjob og politik, er det centrale for mig at være sammen med familien og mine nærmeste. Jeg nyder at gå på jagt, besøge min familie eller se en god film i biografen med min kæreste. Selvfølgelig i Movie House Ringsted, som jeg er stolt over at have været med til at få til Ringsted kommune.

Jeg prioriterer at have tid til at besøge min familie, min mormor på 93 har jeg et tæt forhold til og nyder at få hendes inputs til det politisk arbejde.

Politiske udvalg

Som Byrådsmedlem og Gruppeformand For Det Konservative Folkeparti i Ringsted Kommune, sidder jeg i følgende udvalg og råd:

• Byrådet

• Økonomiudvalget

• Klima- og Miljøudvalget

• Plan- og Boligudvalget

• Ringsted Forsyning