Om mig

Jeg er Byrådsmedlem og borgmesterkandidat til kommunalvalget 2021 i Ringsted Kommune for Det Konservative Folkeparti.

Jeg bor på en lille gård lidt uden for Ringsted sammen med min dejlige kæreste Sofie og vores skønne golden retriever Wilma, og så har vi heste.

Jeg er familiemenneske og holder meget af at bruge min fritid sammen med min familie. Foruden mit politiske hverv, arbejder jeg til dagligt i den finansielle sektor så fritiden er begrænset, særligt når man er borgmesterkandidat. Hvis drømmen om at blive borgmester skulle gå i opfyldelse, er der selvfølgelig ikke plads til et job ved siden af.

Jeg er konservativ

Jeg er konservativ. Jeg elsker min familie. Jeg elsker mit land.
-Og jeg brænder for at gøre Ringsted Kommune til Danmarks bedste kommune!

Jeg holder af vores danske traditioner, og jeg tror på, at vi lever i et helt unikt land, som vi skal passe godt på og værne om.

Jeg ønsker et samfund, hvor vi giver plads til, at de med overskud og ressourcer kan udfolde sig, og et samfund, hvor vi hjælper vores udsatte borgere.

Fritid, familie og livet på landet

I min fritid, som der desværre ikke er nok af med fuldtidsstudie og politik, er det centrale for mig at være sammen med familien og mine nærmeste. Jeg nyder at gå på jagt, besøge min familie eller se en god film i biografen med min kæreste. Selvfølgelig i Movie House Ringsted, som jeg er stolt over at have været med til at få til kommunen.

Jeg prioriterer at have tid til at besøge min familie, min mormor på 92 har jeg et tæt forhold til og nyder at få hendes inputs til det politisk arbejde.

Politiske udvalg

Som byrådsmedlem sidder jeg lige nu i følgende udvalg og råd

• Byrådet

• Social- og arbejdsmarkedsudvalget

• Det lokale arbejdsmarkedsråd

• Kultur- Fritidsudvalget